Vezi cos Comanda
Stoc epuizat CPSF 345 (1969)
Atentie, cartea CPSF 345 (1969) nu are coperta fata/verso! Carte editata de Revista Stiinta si Tehnica, cuprinde Jorge Luis Borges, Funes sau omul cu memoria perfecta si Poul Anderson, Patrula timpului Vol.III. Anul XV de aparitie, 1 aprilie 1969, seria CPSF.
Coletele se expediaza in termen de 24 de ore de la efectuarea comenzii!

Livrarea comenzilor se face prin intermediul postei romane sau al curieratului rapid.

Pentru livrarile cu posta romana taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit cu posta romana. Timpul de livrare este de 2-5 zile din momentul efectuarii expedierii.
Pentru livrarile prin intermediul curieratului rapid, taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit prin intermediul curierului rapid. Timpul de livrare este de 1-3 zile din momentul efectuarii expedierii
 
Comenzile in afara tarii au taxe postale diferite, deoarece variaza in functie de tara de destinatie si greutatea coletului. Comanda minima pentru livrarile in afara tarii este de 100 lei. Pentru astfel de comenzi veti fi contactati de catre operatorii nostri si informati asupra modalitatii de plata.

CPSF 345 (1969)

  • 4.00Lei

Disponibilitate: Stoc epuizat


An publicare 1969
Colectie CPSF
Editura Revista Stiinta si Tehnica
Limba romana
Numar pagini 31
Stare satisfacatoare