Vezi cos Comanda
Stoc epuizat CPSF 439
Colectia CPSF 439, anul XIX de aparitie, contine povestiri S.F. de Karinthy Frigyes, Kuczka Peter, Emanuel Reicher si Aniel Cocoru: Legenda despre omul cu o mie de chipuri, Literatura S.F. din Ungaria, Cronica (en passant) a sahului, Solaris - primul fanzin roman. Colectia CPSF este editata de Revista Stiinta si Tehnica.
Coletele se expediaza in termen de 24 de ore de la efectuarea comenzii!

Livrarea comenzilor se face prin intermediul postei romane sau al curieratului rapid.

Pentru livrarile cu posta romana taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit cu posta romana. Timpul de livrare este de 2-5 zile din momentul efectuarii expedierii.
Pentru livrarile prin intermediul curieratului rapid, taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit prin intermediul curierului rapid. Timpul de livrare este de 1-3 zile din momentul efectuarii expedierii
 
Comenzile in afara tarii au taxe postale diferite, deoarece variaza in functie de tara de destinatie si greutatea coletului. Comanda minima pentru livrarile in afara tarii este de 100 lei. Pentru astfel de comenzi veti fi contactati de catre operatorii nostri si informati asupra modalitatii de plata.

CPSF 439

  • 12.00Lei

Disponibilitate: Stoc epuizat


Autor Karinthy Frigyes Kuczka Peter Emanuel Reicher
An publicare 1973
Colectie CPSF
Editura Revista Stiinta si Tehnica
Limba romana
Numar pagini 32
Stare buna