Vezi cos Comanda
Stoc epuizat Despre nemurire (fenomene verificate si verificabile)
Despre nemurire (fenomene verificate si verificabile) - este o carte pentru intelegerea fiintei omenesti azi, o uimitoare lucrare pe care ne-o propune fizicianul Patrick Drouot. Citind-o, ne vom da seama ca moartea fizica nu este decat o trecere ireversibila a constiintei intr-un alt univers si ca, dincolo de universul celor 5 simturi ale noastre, singura fateta prin care privim lumea, ne asteapta o realitate mult mai vasta decat cea pe care o cunoastem. Titlu original Memoires d'un voyqgeur du temps, o traducere de Liviu Andrei.
Coletele se expediaza in termen de 24 de ore de la efectuarea comenzii!

Livrarea comenzilor se face prin intermediul postei romane sau al curieratului rapid.

Pentru livrarile cu posta romana taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit cu posta romana. Timpul de livrare este de 2-5 zile din momentul efectuarii expedierii.
Pentru livrarile prin intermediul curieratului rapid, taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit prin intermediul curierului rapid. Timpul de livrare este de 1-3 zile din momentul efectuarii expedierii
 
Comenzile in afara tarii au taxe postale diferite, deoarece variaza in functie de tara de destinatie si greutatea coletului. Comanda minima pentru livrarile in afara tarii este de 100 lei. Pentru astfel de comenzi veti fi contactati de catre operatorii nostri si informati asupra modalitatii de plata.

Despre nemurire (fenomene verificate si verificabile)

  • 25.00Lei

Disponibilitate: Stoc epuizat


Autor Patrick Drouot
Editura C.P.E.E.
Limba romana
Numar pagini 254
Stare foarte buna