Vezi cos Comanda
Stoc epuizat Experimente cutremuratoare si incredibile vindecari (1994)
Experimente cutremuratoare si incredibile vindecari (1994), lucrare scrisa de Sheila Ostrander, Lynn Schroeder, reproduce in limba romana, intr-o traducere libera, lucrarea Cercetari de parapsihologie aparuta la Paris in 1973. Cartea abordeaza o problematica foarte interesanta, supune atentiei cititorilor numeroase aspecte ce tin de parapsihologie: hipnoza si fenomenul reincarnarii, relatia dintre realitate si vis, transmiterea la distanta a unor mesaje, conditionarea unor reflexe, telepatia, durerea fizica resimtita concomitent de mama si fiu, incredibila forta de vindecare a unor semeni de-ai nostri, relatia dintre acupunctura si procedeul kirilian si multe altele aspecte uluitoare..
Coletele se expediaza in termen de 24 de ore de la efectuarea comenzii!

Livrarea comenzilor se face prin intermediul postei romane sau al curieratului rapid.

Pentru livrarile cu posta romana taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit cu posta romana. Timpul de livrare este de 2-5 zile din momentul efectuarii expedierii.
Pentru livrarile prin intermediul curieratului rapid, taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit prin intermediul curierului rapid. Timpul de livrare este de 1-3 zile din momentul efectuarii expedierii
 
Comenzile in afara tarii au taxe postale diferite, deoarece variaza in functie de tara de destinatie si greutatea coletului. Comanda minima pentru livrarile in afara tarii este de 100 lei. Pentru astfel de comenzi veti fi contactati de catre operatorii nostri si informati asupra modalitatii de plata.

Experimente cutremuratoare si incredibile vindecari (1994)

  • 29.00Lei

Disponibilitate: Stoc epuizat


Autor Sheila Ostrander Lynn Schroeder
An publicare 1994
Editura Ulpia Traiana
Limba romana
Numar pagini 278
Stare foarte buna