Vezi cos Comanda
Stoc epuizat Fenomenele spiritismului
Atentie, cartea lui Camille Flammarion, Fenomenele spiritismului, nu are coperta verso! Lucrare cu patru figuri in text, in romaneste de Victor Anestin, colectia BPT veche Nr.269. Savantul astronom francez din a carui ultima scriere, am tradus un capitol foarte interesant cu privire la manisfestarile spiritismului, s-a nascut in oraselul Montigny-le-Roy, in anul 1842. Dupa numeroase studii si scrieri astronomice si filosofice, Astronomia populara - cea mai frumoasa scriere de popularizare astronomica, apoi Stelele si curiozitatile Cerului - un alt mare volum cu exemplar succes.
Coletele se expediaza in termen de 24 de ore de la efectuarea comenzii!

Livrarea comenzilor se face prin intermediul postei romane sau al curieratului rapid.

Pentru livrarile cu posta romana taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit cu posta romana. Timpul de livrare este de 2-5 zile din momentul efectuarii expedierii.
Pentru livrarile prin intermediul curieratului rapid, taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit prin intermediul curierului rapid. Timpul de livrare este de 1-3 zile din momentul efectuarii expedierii
 
Comenzile in afara tarii au taxe postale diferite, deoarece variaza in functie de tara de destinatie si greutatea coletului. Comanda minima pentru livrarile in afara tarii este de 100 lei. Pentru astfel de comenzi veti fi contactati de catre operatorii nostri si informati asupra modalitatii de plata.

Fenomenele spiritismului

  • 49.00Lei

Disponibilitate: Stoc epuizat


Autor Camille Flammarion
An publicare 1906
Colectie B.P.T.
Editura alcalay
Limba romana
Numar pagini 96
Stare satisfacatoare