Vezi cos Comanda
Stoc epuizat Gradina zeilor
Cartea Gradina zeilor reprezinta capodopera lui Camil Baciu si este una dintre cele mai importante scrieri fantastice din literatura noastra. Forta romanului sta in factura sa chagalliana (servita exemplar prin stilul de un lirism bine controlat al autorului), in scurtcircuitarea variabila prin fantastic a universului casnic al familiei David, in zonele de granita in care realismul cel mai domestic lasa loc bizarului, absurdului, straniului, miraculosului, poeticului. O civilizatie extraterestra superioara si o fictiune cu accente suprarealiste, lumea ca balci si o scriitura cu turnura comica, un program de inginerie globala, o incursiune in istorie, o misiune salvatoare si o carte jucausa, cu delicii pentru cunoscatori.
Coletele se expediaza in termen de 24 de ore de la efectuarea comenzii!

Livrarea comenzilor se face prin intermediul postei romane sau al curieratului rapid.

Pentru livrarile cu posta romana taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit cu posta romana. Timpul de livrare este de 2-5 zile din momentul efectuarii expedierii.
Pentru livrarile prin intermediul curieratului rapid, taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit prin intermediul curierului rapid. Timpul de livrare este de 1-3 zile din momentul efectuarii expedierii
 
Comenzile in afara tarii au taxe postale diferite, deoarece variaza in functie de tara de destinatie si greutatea coletului. Comanda minima pentru livrarile in afara tarii este de 100 lei. Pentru astfel de comenzi veti fi contactati de catre operatorii nostri si informati asupra modalitatii de plata.

Gradina zeilor

  • 9.00Lei

Disponibilitate: Stoc epuizat


Autor Camil Baciu
An publicare 1968
Editura Tineretului
Limba romana
Numar pagini 310
Stare satisfacatoare