Vezi cos Comanda
Stoc epuizat Omul din castelul inalt
Omul din castelul inalt - titlu original The Man in the High Castle - este un roman science fiction de istorie alternativa scris de Philip K. Dick, roman caruia i s-a decernat Premiul Hugo pe anul 1963. Cartea a fost ecranizata in serialul omonim produs de Amazon Studios si urmarit de milioane de spectatori din toata lumea. Ce mai este real in aceasta lume in care fortele Axei au castigat cel de-Al Doilea Razboi Mondial? Poate doar romanul unui obscur autor de carte S.F. care, pierdut intr-o margine de America pacificata de japonezi, imagineaza o istorie paralela, in care aliatii au invins.
Coletele se expediaza in termen de 24 de ore de la efectuarea comenzii!

Livrarea comenzilor se face prin intermediul postei romane sau al curieratului rapid.

Pentru livrarile cu posta romana taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit cu posta romana. Timpul de livrare este de 2-5 zile din momentul efectuarii expedierii.
Pentru livrarile prin intermediul curieratului rapid, taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit prin intermediul curierului rapid. Timpul de livrare este de 1-3 zile din momentul efectuarii expedierii
 
Comenzile in afara tarii au taxe postale diferite, deoarece variaza in functie de tara de destinatie si greutatea coletului. Comanda minima pentru livrarile in afara tarii este de 100 lei. Pentru astfel de comenzi veti fi contactati de catre operatorii nostri si informati asupra modalitatii de plata.

Omul din castelul inalt

  • 20.00Lei

Disponibilitate: Stoc epuizat


Autor Philip K. Dick
An publicare 1995
Colectie Nautilus
Editura Nemira
Limba romana
Numar pagini 253
Stare foarte buna