Vezi cos Comanda
Stoc epuizat Regii instrumentalitatii
Cordwainer Smith este un vizitator dintr-o oarecare perioada indepartata a viitorului, traind printre noi poate ca un exilat al epocii sale, ori poate ca turist - considera Robert Silverberg. Smith este pseudonimul literar al doctorului in stiinte Paul Linebarger, expert in Civilizatiile Orientului Indepartat, militar de cariera, autoritate in razboiul psihologic, dar si unul dintre cei mai originali autori de s.f. ai tuturor timpurilor. Pentru prima data in limba romana, o fresca a viitorului cum putine a reusit sa creeze science fictionul, de o frumusete inegalabila, aparte, precum antologia Regii instrumentalitatii.
Coletele se expediaza in termen de 24 de ore de la efectuarea comenzii!

Livrarea comenzilor se face prin intermediul postei romane sau al curieratului rapid.

Pentru livrarile cu posta romana taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit cu posta romana. Timpul de livrare este de 2-5 zile din momentul efectuarii expedierii.
Pentru livrarile prin intermediul curieratului rapid, taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit prin intermediul curierului rapid. Timpul de livrare este de 1-3 zile din momentul efectuarii expedierii
 
Comenzile in afara tarii au taxe postale diferite, deoarece variaza in functie de tara de destinatie si greutatea coletului. Comanda minima pentru livrarile in afara tarii este de 100 lei. Pentru astfel de comenzi veti fi contactati de catre operatorii nostri si informati asupra modalitatii de plata.

Regii instrumentalitatii

  • 11.00Lei

Disponibilitate: Stoc epuizat


Autor Cordwainer Smith
An publicare 1993
Editura Multistar
Limba romana
Numar pagini 438
Stare satisfacatoare