Vezi cos Comanda
Stoc epuizat Educatia morala a tineretului
Educatia morala a tineretului este un caiet documentar (Nr.6) aparut la Centrul de Cercetari pentru probleme tineretului. Afirmarea tot mai puternica a societatii socialiste ca o civilizatie educationala, in care fiecare este invatat si se invata, in care instruirea devine doar o parte a procesului formativ care include in mod accentuat latura educativa - explica deosebita insemnatate si actualitate a educatiei morale.
Coletele se expediaza in termen de 24 de ore de la efectuarea comenzii!

Livrarea comenzilor se face prin intermediul postei romane sau al curieratului rapid.

Pentru livrarile cu posta romana taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit cu posta romana. Timpul de livrare este de 2-5 zile din momentul efectuarii expedierii.
Pentru livrarile prin intermediul curieratului rapid, taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit prin intermediul curierului rapid. Timpul de livrare este de 1-3 zile din momentul efectuarii expedierii
 
Comenzile in afara tarii au taxe postale diferite, deoarece variaza in functie de tara de destinatie si greutatea coletului. Comanda minima pentru livrarile in afara tarii este de 100 lei. Pentru astfel de comenzi veti fi contactati de catre operatorii nostri si informati asupra modalitatii de plata.

Educatia morala a tineretului

  • 9.00Lei

Disponibilitate: Stoc epuizat


An publicare 1974
Editura Centrul de Cercetari pentru probleme tineretului
Limba romana
Numar pagini 165
Stare foarte buna