Vezi cos Comanda
Stoc epuizat Sociologia dezvoltarii comunitare
Volumul Sociologia dezvoltarii comunitare este rezultatul documentarii si al contactelor lui Ion I. Ionescu cu personalitati din Franta, Belgia, Elvetia sau Italia, tari implicate in domeniul dezvoltarii comunitare, dar si al convingerii acestuia ca satele si orasele romanesti isi pot continua dezvoltarea cu finalitate sociala si ecologica in contextul intentiilor de a intra in Uniunea Europeana. Din cuprinsul lucrarii: Emergenta dezvoltarii locale, A gandi global si a actiona local, Puterea publica si interventia sociala, Dezvoltarea sociala urbana, Procesul de dezvoltare sociala, Redescopeririea liantului comunitar si social.
Coletele se expediaza in termen de 24 de ore de la efectuarea comenzii!

Livrarea comenzilor se face prin intermediul postei romane sau al curieratului rapid.

Pentru livrarile cu posta romana taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit cu posta romana. Timpul de livrare este de 2-5 zile din momentul efectuarii expedierii.
Pentru livrarile prin intermediul curieratului rapid, taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit prin intermediul curierului rapid. Timpul de livrare este de 1-3 zile din momentul efectuarii expedierii
 
Comenzile in afara tarii au taxe postale diferite, deoarece variaza in functie de tara de destinatie si greutatea coletului. Comanda minima pentru livrarile in afara tarii este de 100 lei. Pentru astfel de comenzi veti fi contactati de catre operatorii nostri si informati asupra modalitatii de plata.

Sociologia dezvoltarii comunitare

  • 59.00Lei

Disponibilitate: Stoc epuizat


Autor Ion I. Ionescu
An publicare 2004
Editura Institutul European
Limba romana
Numar pagini 318
Stare foarte buna