Vezi cos Comanda
Sociologie si sistematizare in procesele de dezvoltare
Lucrarea intocmita de Mioara Matei, Ioan Matei, Sociologie si sistematizare in procesele de dezvoltare, este un exemplar cu coperti cartonate si supracoperta. Urmarind sa propuna un demers unitar, al sociologiei si urbanismului, in vederea unei cat mai active inscrieri a planificarii spatale si promovarea proceselor de dezvoltare sociala, cartea intruneste doua caracteristici: de lucrare militanta care demonstreaza potentele unei abordari comune unind latura umanista cu cea tehnica; de sugestii practice, metodologice, in activitatile de cunoastere si actiune in dezvoltarea sistematizata.
Coletele se expediaza in termen de 24 de ore de la efectuarea comenzii!

Livrarea comenzilor se face prin intermediul postei romane sau al curieratului rapid.

Pentru livrarile cu posta romana taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit cu posta romana. Timpul de livrare este de 2-5 zile din momentul efectuarii expedierii.
Pentru livrarile prin intermediul curieratului rapid, taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit prin intermediul curierului rapid. Timpul de livrare este de 1-3 zile din momentul efectuarii expedierii
 
Comenzile in afara tarii au taxe postale diferite, deoarece variaza in functie de tara de destinatie si greutatea coletului. Comanda minima pentru livrarile in afara tarii este de 100 lei. Pentru astfel de comenzi veti fi contactati de catre operatorii nostri si informati asupra modalitatii de plata.

Sociologie si sistematizare in procesele de dezvoltare

  • 53.00Lei

Disponibilitate: Ultima bucata!


Autor Mioara Matei Ioan Matei
An publicare 1977
Editura Tehnica
Limba romana
Numar pagini 176
Stare foarte buna