Vezi cos Comanda
Stoc epuizat Sociologie juridica si a delincventei (volum aniversar Dan Baciu)
Lucrarea Sociologie juridica si a delincventei (volum aniversar Dan Baciu) este o editie ingriita de Cornel Constantinescu. Sociologia considera delicventa ca un caz particular al deviantei sociale. In privinta genezei delicventei, in decursul timpului, plecand chiar din antichitate, au existat preocupari explicative la sfarsitul secolului al XIX-lea cand C. Lambrozo a creat teoria criminalului innascut.
Coletele se expediaza in termen de 24 de ore de la efectuarea comenzii!

Livrarea comenzilor se face prin intermediul postei romane sau al curieratului rapid.

Pentru livrarile cu posta romana taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit cu posta romana. Timpul de livrare este de 2-5 zile din momentul efectuarii expedierii.
Pentru livrarile prin intermediul curieratului rapid, taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit prin intermediul curierului rapid. Timpul de livrare este de 1-3 zile din momentul efectuarii expedierii
 
Comenzile in afara tarii au taxe postale diferite, deoarece variaza in functie de tara de destinatie si greutatea coletului. Comanda minima pentru livrarile in afara tarii este de 100 lei. Pentru astfel de comenzi veti fi contactati de catre operatorii nostri si informati asupra modalitatii de plata.

Sociologie juridica si a delincventei (volum aniversar Dan Baciu)

  • 33.00Lei

Disponibilitate: Stoc epuizat


An publicare 2006
Editura Universitatii din Pitesti
Limba romana
Numar pagini 225
Stare foarte buna