Vezi cos Comanda

Din cuprinsul lucrarii Calculatia costurilor asistata de calculator: Functiile, rolul, principiile si bazele organizarii calculatiei costurilor, Metode de delimitare si evidenta a cheltuielilor si de calculatie a costurilor productiei, Proiectarea unor aplicatii informatice pentru principalele metode de calculatie, Bazele sistemului informational privind costul si calculatia costurilor productiei indutriale.

Coletele se expediaza in termen de 24 de ore de la efectuarea comenzii!

Livrarea comenzilor se face prin intermediul postei romane sau al curieratului rapid.

Pentru livrarile cu posta romana taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit cu posta romana. Timpul de livrare este de 2-5 zile din momentul efectuarii expedierii.
Pentru livrarile prin intermediul curieratului rapid, taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit prin intermediul curierului rapid. Timpul de livrare este de 1-3 zile din momentul efectuarii expedierii
 
Comenzile in afara tarii au taxe postale diferite, deoarece variaza in functie de tara de destinatie si greutatea coletului. Comanda minima pentru livrarile in afara tarii este de 100 lei. Pentru astfel de comenzi veti fi contactati de catre operatorii nostri si informati asupra modalitatii de plata.

Calculatia costurilor asistata de calculator

  • 24.00Lei

Disponibilitate: Stoc epuizat


Autor Victoria Barbacioru Florin Bica
An publicare 1987
Editura Scrisul Romanesc
Limba romana
Numar pagini 244
Stare foarte buna