Vezi cos Comanda
Stoc epuizat Contabilitate pentru incepatori

Contabilitate pentru incepatori, o lucrare de Dumitru Scutaru, editia a II-a revazuta si adaugita. Cartea isi propune sa contribuie la initierea citirorului in contabilitatea societatior comerciale si formarea deprinderilor referitoare la lucrul cu registree contabile si documentee justificative ce stau la baza inregistrarilor. Din sumar: Organizarea contabilitatii, Tehnica inregistrarior contabile, Contabilitatea stocurilor, Monografie contabila, Planul de conturi, teste.

Coletele se expediaza in termen de 24 de ore de la efectuarea comenzii!

Livrarea comenzilor se face prin intermediul postei romane sau al curieratului rapid.

Pentru livrarile cu posta romana taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit cu posta romana. Timpul de livrare este de 2-5 zile din momentul efectuarii expedierii.
Pentru livrarile prin intermediul curieratului rapid, taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit prin intermediul curierului rapid. Timpul de livrare este de 1-3 zile din momentul efectuarii expedierii
 
Comenzile in afara tarii au taxe postale diferite, deoarece variaza in functie de tara de destinatie si greutatea coletului. Comanda minima pentru livrarile in afara tarii este de 100 lei. Pentru astfel de comenzi veti fi contactati de catre operatorii nostri si informati asupra modalitatii de plata.

Contabilitate pentru incepatori

  • 32.00Lei

Disponibilitate: Stoc epuizat


Autor Dumitru Scutaru
An publicare 1995
Editura Economica
Limba romana
Numar pagini 376
Stare foarte buna