Vezi cos Comanda
Stoc epuizat Curs de contabilitate Partea II Clasa a IV-a

Curs de contabilitate pentru uzul scoalelor profesionale de fete, editia a VI-a, o lucrare de Camilia Zitti. Cartea trateaza toate chestiunile aflate in programul analitic al clasei a IV-a a scoalelor profesionale de fete, facand aplicatii variate, relative la toate operatiunile ce vor avea de intalnit absolventele acestor scoli.

Coletele se expediaza in termen de 24 de ore de la efectuarea comenzii!

Livrarea comenzilor se face prin intermediul postei romane sau al curieratului rapid.

Pentru livrarile cu posta romana taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit cu posta romana. Timpul de livrare este de 2-5 zile din momentul efectuarii expedierii.
Pentru livrarile prin intermediul curieratului rapid, taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit prin intermediul curierului rapid. Timpul de livrare este de 1-3 zile din momentul efectuarii expedierii
 
Comenzile in afara tarii au taxe postale diferite, deoarece variaza in functie de tara de destinatie si greutatea coletului. Comanda minima pentru livrarile in afara tarii este de 100 lei. Pentru astfel de comenzi veti fi contactati de catre operatorii nostri si informati asupra modalitatii de plata.

Curs de contabilitate Partea II Clasa a IV-a

  • 35.00Lei

Disponibilitate: Stoc epuizat


Autor Camilia Zitti
An publicare 1922
Editura Socec
Limba romana
Numar pagini 124
Stare foarte buna