Vezi cos Comanda
Stoc epuizat Manual de birou comercial (1927)

Manual de birou comercial (1927) este o lucrare intocmita de George P. Alesseanu, profesor de contabilitate, aprobata de Onor. Consiliul Permanent de pe langa Min. Instructiunii Publice. Editia a IV-a, tiparita in 5000 de exemplare, cu anexe in text.

Coletele se expediaza in termen de 24 de ore de la efectuarea comenzii!

Livrarea comenzilor se face prin intermediul postei romane sau al curieratului rapid.

Pentru livrarile cu posta romana taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit cu posta romana. Timpul de livrare este de 2-5 zile din momentul efectuarii expedierii.
Pentru livrarile prin intermediul curieratului rapid, taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit prin intermediul curierului rapid. Timpul de livrare este de 1-3 zile din momentul efectuarii expedierii
 
Comenzile in afara tarii au taxe postale diferite, deoarece variaza in functie de tara de destinatie si greutatea coletului. Comanda minima pentru livrarile in afara tarii este de 100 lei. Pentru astfel de comenzi veti fi contactati de catre operatorii nostri si informati asupra modalitatii de plata.

Manual de birou comercial (1927)

  • 39.00Lei

Disponibilitate: Stoc epuizat


Autor George P. Alesseanu
An publicare 1927
Editura Socec
Limba romana
Numar pagini 168
Stare foarte buna