Vezi cos Comanda
Stoc epuizat Economie internationala (International Economics)
Lucrarea intocmita de George Ciobanu, Economie internationala (International Economics), contine scheme in text. Din sumarul cartii: Mercantilismul, Avantaul comparativ, Economia internationala ca stiinta, Centrele financiare off-shore, Eurovalute, Balanta de plati, Economie si societate variabila, Politica tarifara si netarifara, Conceptul de companie multinationala.
Coletele se expediaza in termen de 24 de ore de la efectuarea comenzii!

Livrarea comenzilor se face prin intermediul postei romane sau al curieratului rapid.

Pentru livrarile cu posta romana taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit cu posta romana. Timpul de livrare este de 2-5 zile din momentul efectuarii expedierii.
Pentru livrarile prin intermediul curieratului rapid, taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit prin intermediul curierului rapid. Timpul de livrare este de 1-3 zile din momentul efectuarii expedierii
 
Comenzile in afara tarii au taxe postale diferite, deoarece variaza in functie de tara de destinatie si greutatea coletului. Comanda minima pentru livrarile in afara tarii este de 100 lei. Pentru astfel de comenzi veti fi contactati de catre operatorii nostri si informati asupra modalitatii de plata.

Economie internationala (International Economics)

  • 28.00Lei

Disponibilitate: Stoc epuizat


Autor George Ciobanu
An publicare 2009
Editura Universitaria
Limba romana
Numar pagini 109
Stare foarte buna