Vezi cos Comanda
Stoc epuizat Cele 21 de legi supreme ale liderului
Cartea lui John C. Maxwellm, Cele 21 de legi supreme ale liderului, prezinta sublinieri! John C. Maxwell este un reputat expert international pe probleme de leadership, orator si autor a peste 18 milioane de carti, fondator al companiei EQUIP, o organizatie non-profit care a pregatit si instruit milioane de lideri din tari din intreaga lume. Leadershipul se bazeaza pe un set de principii universale, indiferent de timp si spatiu. Vremurile se schimba, tehnologia avanseaza intr-un ritm extrem de rapid, culturile si politicile difera de la o tara la alta, dar valorile tipice artei de a conduce sunt aceleasi peste tot. In cartea sa, Maxwell a combinat experienta si observatiile faptelor care au dus la succes sau esec in lumea afacerilor, sporturilor, politicii, religiei sau conflictelor militare. Legile conducerii guverneaza eficienta organizatiilor si indivizilor.
Coletele se expediaza in termen de 24 de ore de la efectuarea comenzii!

Livrarea comenzilor se face prin intermediul postei romane sau al curieratului rapid.

Pentru livrarile cu posta romana taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit cu posta romana. Timpul de livrare este de 2-5 zile din momentul efectuarii expedierii.
Pentru livrarile prin intermediul curieratului rapid, taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit prin intermediul curierului rapid. Timpul de livrare este de 1-3 zile din momentul efectuarii expedierii
 
Comenzile in afara tarii au taxe postale diferite, deoarece variaza in functie de tara de destinatie si greutatea coletului. Comanda minima pentru livrarile in afara tarii este de 100 lei. Pentru astfel de comenzi veti fi contactati de catre operatorii nostri si informati asupra modalitatii de plata.

Cele 21 de legi supreme ale liderului

  • 27.00Lei

Disponibilitate: Stoc epuizat


Autor John C. Maxwell
An publicare 2001
Editura Amaltea
Limba romana
Numar pagini 192
Stare buna