Vezi cos Comanda
Stoc epuizat Expertul din afara orasului (si alte 20 de principii recunoscute)

Din sumarul cartii Expertul din afara orasului - Si alte 20 de principii recunoscute ale celor mai de succes constructori de retea din lume, editia a II-a : Weekend Seminar, Intelegerea ciclurilor, Principiul Pelicanului, Fenomenul Marketingului de retea, Intelepciunea de a nu face nimic, Ei si-au inregistrat secretele, Fa-ti o lista, verific-o de doua ori, Totul depinde de tine.

Coletele se expediaza in termen de 24 de ore de la efectuarea comenzii!

Livrarea comenzilor se face prin intermediul postei romane sau al curieratului rapid.

Pentru livrarile cu posta romana taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit cu posta romana. Timpul de livrare este de 2-5 zile din momentul efectuarii expedierii.
Pentru livrarile prin intermediul curieratului rapid, taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit prin intermediul curierului rapid. Timpul de livrare este de 1-3 zile din momentul efectuarii expedierii
 
Comenzile in afara tarii au taxe postale diferite, deoarece variaza in functie de tara de destinatie si greutatea coletului. Comanda minima pentru livrarile in afara tarii este de 100 lei. Pentru astfel de comenzi veti fi contactati de catre operatorii nostri si informati asupra modalitatii de plata.

Expertul din afara orasului (si alte 20 de principii recunoscute)

  • 17.00Lei

Disponibilitate: Stoc epuizat


An publicare 2006
Editura Network TwentyOne
Limba romana
Numar pagini 94
Stare foarte buna