Vezi cos Comanda
Stoc epuizat Management (Ovidiu Nicolescu)
Prin elaborarea lucrarii Management (Ovidiu Nicolescu), autorii au avut in vedere realizarea urmatoarelor obiective principale: prezentarea fondului principal de cunostinte ce reprezinta continutul managementului modern, reliefarea principalelor elemente teoretico-metodologice aplicabile cu prioritate in managementul firmei, punerea la dispozitia managerilor, specialistilor si studentilor a unui set de studii de caz si aplicatii referitoare la componente majore ale managementului. Cartea se structureaza pe noua capitole ce trateaza problematica de baza a managementului.
Coletele se expediaza in termen de 24 de ore de la efectuarea comenzii!

Livrarea comenzilor se face prin intermediul postei romane sau al curieratului rapid.

Pentru livrarile cu posta romana taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit cu posta romana. Timpul de livrare este de 2-5 zile din momentul efectuarii expedierii.
Pentru livrarile prin intermediul curieratului rapid, taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit prin intermediul curierului rapid. Timpul de livrare este de 1-3 zile din momentul efectuarii expedierii
 
Comenzile in afara tarii au taxe postale diferite, deoarece variaza in functie de tara de destinatie si greutatea coletului. Comanda minima pentru livrarile in afara tarii este de 100 lei. Pentru astfel de comenzi veti fi contactati de catre operatorii nostri si informati asupra modalitatii de plata.

Management (Ovidiu Nicolescu)

  • 28.00Lei

Disponibilitate: Stoc epuizat


Autor Ovidiu Nicolescu Eugen Burdus
An publicare 1992
Editura Didacica si Pedagogica
Limba romana
Numar pagini 388
Stare foarte buna