Vezi cos Comanda
Stoc epuizat Managementul resurselor umane (Aurelian Simionescu)
Managementul resurselor umane (Aurelian Simionescu) - aplicatii in industria miniera, este o lucrare in colectia Management, care se adreseaza celor care au de gand sa supravietuiasca si celor pregatiti sa initieze o schimbare. Ea are in vedere orice manager care se confrunta cu necesitatea de a-si regandi modul de abordare a relatiilor cu oamenii cu care trebuie sa realizeze tranzitia, care inseamna restructurare, reforma, dar in esenta, schimbare. Tranzitia cere manageri de tranzitie, inzestrati cu aptitudini noi, astfel ca liderii de azi sunt siliti sa inventeze, si nu sa copieze.
Coletele se expediaza in termen de 24 de ore de la efectuarea comenzii!

Livrarea comenzilor se face prin intermediul postei romane sau al curieratului rapid.

Pentru livrarile cu posta romana taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit cu posta romana. Timpul de livrare este de 2-5 zile din momentul efectuarii expedierii.
Pentru livrarile prin intermediul curieratului rapid, taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit prin intermediul curierului rapid. Timpul de livrare este de 1-3 zile din momentul efectuarii expedierii
 
Comenzile in afara tarii au taxe postale diferite, deoarece variaza in functie de tara de destinatie si greutatea coletului. Comanda minima pentru livrarile in afara tarii este de 100 lei. Pentru astfel de comenzi veti fi contactati de catre operatorii nostri si informati asupra modalitatii de plata.

Managementul resurselor umane (Aurelian Simionescu)

  • 29.00Lei

Disponibilitate: Stoc epuizat


Autor Aurelian Simionescu Florian Buse Maricel Palamariu
An publicare 1999
Editura Agir
Limba romana
Numar pagini 371
Stare foarte buna