Vezi cos Comanda
Stoc epuizat Manager de mare succes (ce stiu, ce fac si ce spun cei mai buni manageri)

Manager de mare succes (ce stiu, ce fac si ce spun cei mai buni manageri), o carte de Nic Peeling. Problemele generale prezentate aici sunt: Managementul resurselor umane, Conducerea, Cultura de echipa, Managementul diferitelor tipologii umane, Organizarea echipei, Managementul companiei. Cartea Manager de mare succes combina cele mai bune exemple practice si experienta desprinsa din viata reala, pentru a va ajuta sa obtineti rezultate excelente de management.

Coletele se expediaza in termen de 24 de ore de la efectuarea comenzii!

Livrarea comenzilor se face prin intermediul postei romane sau al curieratului rapid.

Pentru livrarile cu posta romana taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit cu posta romana. Timpul de livrare este de 2-5 zile din momentul efectuarii expedierii.
Pentru livrarile prin intermediul curieratului rapid, taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit prin intermediul curierului rapid. Timpul de livrare este de 1-3 zile din momentul efectuarii expedierii
 
Comenzile in afara tarii au taxe postale diferite, deoarece variaza in functie de tara de destinatie si greutatea coletului. Comanda minima pentru livrarile in afara tarii este de 100 lei. Pentru astfel de comenzi veti fi contactati de catre operatorii nostri si informati asupra modalitatii de plata.

Manager de mare succes (ce stiu, ce fac si ce spun cei mai buni manageri)

  • 13.00Lei

Disponibilitate: Stoc epuizat


Autor Nic Peeling
An publicare 2009
Editura Meteor Press
Limba romana
Numar pagini 254
Stare satisfacatoare