Vezi cos Comanda
Stoc epuizat Tranzitia managementului societatilor comerciale romanesti
Tranzitia managementului societatilor comerciale romanesti, perioada 1990-2000, o lucrare elaborata de C. Mereuta, I. Crisan, P. Joita. Din cuprins: Noi surse de informatii, Conceptul de tranzitie a managementului, Managerul populist, Managementul comparat, Particularitati ala managementului societatilor comerciale romanesti in perioada 1990-1995, Resursele umane, Identificarea unor oportunitati pentru managementul performant al societatilor comerciale romanesti, Criza economica structurala, Optiuni pentru obicetivele-tinta ala managementului societatilor comerciale romanesti in perioada 1996-2000, Criza formei de proprietate, Liberalizarea preturilor si inflatia.
Coletele se expediaza in termen de 24 de ore de la efectuarea comenzii!

Livrarea comenzilor se face prin intermediul postei romane sau al curieratului rapid.

Pentru livrarile cu posta romana taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit cu posta romana. Timpul de livrare este de 2-5 zile din momentul efectuarii expedierii.
Pentru livrarile prin intermediul curieratului rapid, taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit prin intermediul curierului rapid. Timpul de livrare este de 1-3 zile din momentul efectuarii expedierii
 
Comenzile in afara tarii au taxe postale diferite, deoarece variaza in functie de tara de destinatie si greutatea coletului. Comanda minima pentru livrarile in afara tarii este de 100 lei. Pentru astfel de comenzi veti fi contactati de catre operatorii nostri si informati asupra modalitatii de plata.

Tranzitia managementului societatilor comerciale romanesti

  • 12.00Lei

Disponibilitate: Stoc epuizat


Autor C. Mereuta I. Crisan P. Joita
An publicare 1995
Editura Tehnica
Limba romana
Numar pagini 118
Stare foarte buna