Vezi cos Comanda
Stoc epuizat Cursul de marketing Vol.I+II (A.S.E.)
Cursul de marketing Vol.I+II (A.S.E.) - predat studentilor de la Comert Interior, contabilitate si Economie generala, este un material elaborat de C. Florescu, D. Patriche, N. Pop si contine Cercetari de marketing si Caracteristicile si rolul social-economic al marketingului. Din sumar: Nevoile si cererea de consum, Conceptul de marketing, Marketingul si piata socialista, Piata si prospectarea pietei, Metode si tehnici de previziune a pietei.
Coletele se expediaza in termen de 24 de ore de la efectuarea comenzii!

Livrarea comenzilor se face prin intermediul postei romane sau al curieratului rapid.

Pentru livrarile cu posta romana taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit cu posta romana. Timpul de livrare este de 2-5 zile din momentul efectuarii expedierii.
Pentru livrarile prin intermediul curieratului rapid, taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit prin intermediul curierului rapid. Timpul de livrare este de 1-3 zile din momentul efectuarii expedierii
 
Comenzile in afara tarii au taxe postale diferite, deoarece variaza in functie de tara de destinatie si greutatea coletului. Comanda minima pentru livrarile in afara tarii este de 100 lei. Pentru astfel de comenzi veti fi contactati de catre operatorii nostri si informati asupra modalitatii de plata.

Cursul de marketing Vol.I+II (A.S.E.)

  • 44.00Lei

Disponibilitate: Stoc epuizat


Autor C. Florescu D. Patriche N. Pop
An publicare 1973
Editura A.S.E.
Limba romana
Numar pagini 117; 407
Stare foarte buna