Vezi cos Comanda
Stoc epuizat Normele metodologice pentru intocmirea si utilizarea formularelor comune
Norme metodologice pentru intocmirea si utilizarea formularelor comune privind activitatea financiara si contabila si modelele acestora este o lucrare elaborata de un colectiv din Directia Generala Legislatie Contabila. Inregistrarea operatiilor economico-financiare in formularele comune pe economie trebuie efectuata in stricta concordanta cu prevederile actelor normative care le reglementeaza.
Coletele se expediaza in termen de 24 de ore de la efectuarea comenzii!

Livrarea comenzilor se face prin intermediul postei romane sau al curieratului rapid.

Pentru livrarile cu posta romana taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit cu posta romana. Timpul de livrare este de 2-5 zile din momentul efectuarii expedierii.
Pentru livrarile prin intermediul curieratului rapid, taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit prin intermediul curierului rapid. Timpul de livrare este de 1-3 zile din momentul efectuarii expedierii
 
Comenzile in afara tarii au taxe postale diferite, deoarece variaza in functie de tara de destinatie si greutatea coletului. Comanda minima pentru livrarile in afara tarii este de 100 lei. Pentru astfel de comenzi veti fi contactati de catre operatorii nostri si informati asupra modalitatii de plata.

Normele metodologice pentru intocmirea si utilizarea formularelor comune

  • 30.00Lei

Disponibilitate: Stoc epuizat


Autor Directia Generala Legislatie Contabila
An publicare 1998
Editura Economica
Limba romana
Numar pagini 335
Stare foarte buna