Vezi cos Comanda
Stoc epuizat Bacalaureat Fizica. 100 variante rezolvate (enunturi si rezolvari)
Ghidul format mare intocmit de Doru Badiu, Nicolae Florescu, Bacalaureat Fizica. 100 variante rezolvate (enunturi si rezolvari), cuprinde Optica, Mecanica, Producerea si utilizarea curentului continuu si Notiuni de termodinamica. Lucrarea se adreseaza in primul rand elevilor, dar si profesorilor, constituind un util instrument de lucru, oferind modele de rezolvare a subiectelor. Bacalaureat Fizica 100 variante rezolvate. Enunturi si rezolvari Bacalaureatul, propus de Ministerul Educatiei si Cercetarii, prin Serviciul National de Evaluare si Examinare, se desfasoara in conditiile in care in anul 2009 au fost publice 100 de variante a cate 3 subiecte din care voi, elevii aveati, la examen, de rezolvat una singura.
Coletele se expediaza in termen de 24 de ore de la efectuarea comenzii!

Livrarea comenzilor se face prin intermediul postei romane sau al curieratului rapid.

Pentru livrarile cu posta romana taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit cu posta romana. Timpul de livrare este de 2-5 zile din momentul efectuarii expedierii.
Pentru livrarile prin intermediul curieratului rapid, taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit prin intermediul curierului rapid. Timpul de livrare este de 1-3 zile din momentul efectuarii expedierii
 
Comenzile in afara tarii au taxe postale diferite, deoarece variaza in functie de tara de destinatie si greutatea coletului. Comanda minima pentru livrarile in afara tarii este de 100 lei. Pentru astfel de comenzi veti fi contactati de catre operatorii nostri si informati asupra modalitatii de plata.

Bacalaureat Fizica. 100 variante rezolvate (enunturi si rezolvari)

  • 36.00Lei

Disponibilitate: Stoc epuizat


Autor Doru Badiu Nicolae Florescu
An publicare 2009
Editura Gimnasium
Limba romana
Numar pagini 377
Stare satisfacatoare