Vezi cos Comanda
Stoc epuizat Cours experimental de physique

Cours experimental de physique a l'usage des candidats au brevet elementaire, redige par H. Grandmontagne. Entierement revu et modifie par H. Grandmontagne et A. Roudil. Du sommaire: Pesanteur, Centre de gravite, Les fluides, Notion de temperature, Vaporisation, Machines a vapeur, Pression atmosperique, Telephone, La boussole. Pompes et syphons, Piles electriques, Propagation de la chaleur.

Coletele se expediaza in termen de 24 de ore de la efectuarea comenzii!

Livrarea comenzilor se face prin intermediul postei romane sau al curieratului rapid.

Pentru livrarile cu posta romana taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit cu posta romana. Timpul de livrare este de 2-5 zile din momentul efectuarii expedierii.
Pentru livrarile prin intermediul curieratului rapid, taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit prin intermediul curierului rapid. Timpul de livrare este de 1-3 zile din momentul efectuarii expedierii
 
Comenzile in afara tarii au taxe postale diferite, deoarece variaza in functie de tara de destinatie si greutatea coletului. Comanda minima pentru livrarile in afara tarii este de 100 lei. Pentru astfel de comenzi veti fi contactati de catre operatorii nostri si informati asupra modalitatii de plata.

Cours experimental de physique

  • 39.00Lei

Disponibilitate: Stoc epuizat


Autor H. Grandmontagne
An publicare 1922
Editura Librairie Larousse
Limba franceza
Numar pagini 284
Stare foarte buna