Vezi cos Comanda
Stoc epuizat Despre lucruri mari si mici

'Despre lucruri mari si mici din categoria 'Fizica' face parte din oferta de anticariat a magazinului online AnticariatPlus.ro. Cartea Despre lucruri mari si mici cuprinde: De la zero absolut la temperatura stelelor, Spre limitele rarefierii si compresiunii, In lumea vibratiilor, Patrunderea in atom, Laboratorul din Univers.

Coletele se expediaza in termen de 24 de ore de la efectuarea comenzii!

Livrarea comenzilor se face prin intermediul postei romane sau al curieratului rapid.

Pentru livrarile cu posta romana taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit cu posta romana. Timpul de livrare este de 2-5 zile din momentul efectuarii expedierii.
Pentru livrarile prin intermediul curieratului rapid, taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit prin intermediul curierului rapid. Timpul de livrare este de 1-3 zile din momentul efectuarii expedierii
 
Comenzile in afara tarii au taxe postale diferite, deoarece variaza in functie de tara de destinatie si greutatea coletului. Comanda minima pentru livrarile in afara tarii este de 100 lei. Pentru astfel de comenzi veti fi contactati de catre operatorii nostri si informati asupra modalitatii de plata.

Despre lucruri mari si mici

  • 39.00Lei

Disponibilitate: Stoc epuizat


Autor B. Liapunov
An publicare 1957
Colectie Stiinta Invinge
Editura Tineretului
Limba romana
Numar pagini 204
Stare buna