Vezi cos Comanda
Stoc epuizat Electricitate si magnetism (Al. Nicula)
Electricitate si magnetism (Al. Nicula) este o lucrare cu numeroase figuri si scheme in text. Fenomenele electrice si magnetice au constituit inca de mult timp obiectul unor carti in literatura de specialitate din Romania, adresata sudentilor.. Editia I a lucrarii de fata elaborata de noi si aparuta in anul 1973 s-a bucurat de umeroase aprecieri pozitive, precum si de unele observatii binevenite.
Coletele se expediaza in termen de 24 de ore de la efectuarea comenzii!

Livrarea comenzilor se face prin intermediul postei romane sau al curieratului rapid.

Pentru livrarile cu posta romana taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit cu posta romana. Timpul de livrare este de 2-5 zile din momentul efectuarii expedierii.
Pentru livrarile prin intermediul curieratului rapid, taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit prin intermediul curierului rapid. Timpul de livrare este de 1-3 zile din momentul efectuarii expedierii
 
Comenzile in afara tarii au taxe postale diferite, deoarece variaza in functie de tara de destinatie si greutatea coletului. Comanda minima pentru livrarile in afara tarii este de 100 lei. Pentru astfel de comenzi veti fi contactati de catre operatorii nostri si informati asupra modalitatii de plata.

Electricitate si magnetism (Al. Nicula)

  • 31.00Lei

Disponibilitate: Stoc epuizat


Autor Al. Nicula
An publicare 1982
Editura Didactica si Pedagogica
Limba romana
Numar pagini 399
Stare foarte buna