Vezi cos Comanda
Stoc epuizat Electricitatea la indemana experimentatorului
Lucrarea elaborata de Vasile Tutovan, Victor Scutaru, Electricitatea la indemina experimentatorului, se adreseaza tuturor celor care doresc sa-si precizeze si sa isi fixeze mai bine cunostintele de elctricitate si magnetism, prin solutiile experimentale care li se pun la indemana. Experimentul serveste, intotdeauna la dezvoltarea aptitudinilor de inventator si la cultivarea spiritului de creatie. Cartea contine numeroase figuri in text.
Coletele se expediaza in termen de 24 de ore de la efectuarea comenzii!

Livrarea comenzilor se face prin intermediul postei romane sau al curieratului rapid.

Pentru livrarile cu posta romana taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit cu posta romana. Timpul de livrare este de 2-5 zile din momentul efectuarii expedierii.
Pentru livrarile prin intermediul curieratului rapid, taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit prin intermediul curierului rapid. Timpul de livrare este de 1-3 zile din momentul efectuarii expedierii
 
Comenzile in afara tarii au taxe postale diferite, deoarece variaza in functie de tara de destinatie si greutatea coletului. Comanda minima pentru livrarile in afara tarii este de 100 lei. Pentru astfel de comenzi veti fi contactati de catre operatorii nostri si informati asupra modalitatii de plata.

Electricitatea la indemana experimentatorului

  • 27.00Lei

Disponibilitate: Stoc epuizat


Autor Vasile Tutovan Victor Scutaru
An publicare 1989
Editura Stiintifica si Enciclopedica
Limba romana
Numar pagini 222
Stare buna