Vezi cos Comanda
Stoc epuizat Fizica generala Vol.III (1975)

Fizica generala Vol.III (1975), din sumar: Structura substantelor, Particule elementare, Nucleul atomic, Atomul, Molecula, Notiuni de fizica corpului solid, Fizica plasmei, radiatie si substanta, Notiuni de fizica starii lichide, Notiuni de electronica, Spectre de microunde, Astrofizica.

Coletele se expediaza in termen de 24 de ore de la efectuarea comenzii!

Livrarea comenzilor se face prin intermediul postei romane sau al curieratului rapid.

Pentru livrarile cu posta romana taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit cu posta romana. Timpul de livrare este de 2-5 zile din momentul efectuarii expedierii.
Pentru livrarile prin intermediul curieratului rapid, taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit prin intermediul curierului rapid. Timpul de livrare este de 1-3 zile din momentul efectuarii expedierii
 
Comenzile in afara tarii au taxe postale diferite, deoarece variaza in functie de tara de destinatie si greutatea coletului. Comanda minima pentru livrarile in afara tarii este de 100 lei. Pentru astfel de comenzi veti fi contactati de catre operatorii nostri si informati asupra modalitatii de plata.

Fizica generala Vol.III (1975)

  • 25.00Lei

Disponibilitate: Stoc epuizat


Autor R.Titeica si I.Popescu
An publicare 1975
Editura Tehnica
Limba romana
Numar pagini 508
Stare foarte buna