Vezi cos Comanda
Stoc epuizat Fizica pentru clasa VII-a licee si scoli speciale
Fizica pentru clasa VII-a licee si scoli speciale, un manual lucrat de C. E. Predeteanu, dupa metoda N.T. Negulescu, C. E. Predeteanu. Editia I, cu numeroase figuri in text. Din cuprinsul lucrarii: Alternatori, Ace astatice, Telegraful Morse, Experientele lui Tesla, Telefon si microfon, Organe de acord, Oglinzi sferice, Difractia prin retete, Curenti derivati.
Coletele se expediaza in termen de 24 de ore de la efectuarea comenzii!

Livrarea comenzilor se face prin intermediul postei romane sau al curieratului rapid.

Pentru livrarile cu posta romana taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit cu posta romana. Timpul de livrare este de 2-5 zile din momentul efectuarii expedierii.
Pentru livrarile prin intermediul curieratului rapid, taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit prin intermediul curierului rapid. Timpul de livrare este de 1-3 zile din momentul efectuarii expedierii
 
Comenzile in afara tarii au taxe postale diferite, deoarece variaza in functie de tara de destinatie si greutatea coletului. Comanda minima pentru livrarile in afara tarii este de 100 lei. Pentru astfel de comenzi veti fi contactati de catre operatorii nostri si informati asupra modalitatii de plata.

Fizica pentru clasa VII-a licee si scoli speciale

  • 42.00Lei

Disponibilitate: Stoc epuizat


Autor N.T. Negulescu C. E. Predeteanu
An publicare 1935
Editura Adeverul
Limba romana
Numar pagini 408
Stare satisfacatoare