Vezi cos Comanda
Stoc epuizat Fizica pentru tineret
Fizica pentru tineret este o lucrare elaborata de J. C. Alders, ce cuprinde 200 experiente simple - indrumari pentru construirea unor aparate si instrumente de fizica. Cartea contine numeroase figuri si scheme in text si 19 planse in afara textului. O prelucrare din limba olandeza de St. Georgescu Gorjan. Din cuprins: Roata hidraulica, Experienta lui Magnus, Energie si putere, Corabia cu autogir, Aurora boreala, Capilaritate, Prezicerea vremii, Lumina zodicala, Forta centrifuga.
Coletele se expediaza in termen de 24 de ore de la efectuarea comenzii!

Livrarea comenzilor se face prin intermediul postei romane sau al curieratului rapid.

Pentru livrarile cu posta romana taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit cu posta romana. Timpul de livrare este de 2-5 zile din momentul efectuarii expedierii.
Pentru livrarile prin intermediul curieratului rapid, taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit prin intermediul curierului rapid. Timpul de livrare este de 1-3 zile din momentul efectuarii expedierii
 
Comenzile in afara tarii au taxe postale diferite, deoarece variaza in functie de tara de destinatie si greutatea coletului. Comanda minima pentru livrarile in afara tarii este de 100 lei. Pentru astfel de comenzi veti fi contactati de catre operatorii nostri si informati asupra modalitatii de plata.

Fizica pentru tineret

  • 79.00Lei

Disponibilitate: Stoc epuizat


Autor J. C. Alders
An publicare 1944
Editura Gorjan
Limba romana
Numar pagini 296
Stare foarte buna