Vezi cos Comanda
Stoc epuizat Fizica (R. V. Deutsch)

Fizica (R. V. Deutsch) este un material sintetizat, intocmit pe baza prelegerilor tinute la anul al II-lea al Facultatii de Chimie Indutriala Iasi. Lucrarea contine si 9 anexe in afara textului. Din sumar: Transformarea lui Lorentz, Elemente de dinamica relativista, Oscilatii fortate si neliniare, Formule dimensionale, Centrul de masa, Postulatele lui Einstein, Reteaua de difractie, Efectul Doppler, Elemente de dinamica.

Coletele se expediaza in termen de 24 de ore de la efectuarea comenzii!

Livrarea comenzilor se face prin intermediul postei romane sau al curieratului rapid.

Pentru livrarile cu posta romana taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit cu posta romana. Timpul de livrare este de 2-5 zile din momentul efectuarii expedierii.
Pentru livrarile prin intermediul curieratului rapid, taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit prin intermediul curierului rapid. Timpul de livrare este de 1-3 zile din momentul efectuarii expedierii
 
Comenzile in afara tarii au taxe postale diferite, deoarece variaza in functie de tara de destinatie si greutatea coletului. Comanda minima pentru livrarile in afara tarii este de 100 lei. Pentru astfel de comenzi veti fi contactati de catre operatorii nostri si informati asupra modalitatii de plata.

Fizica (R. V. Deutsch)

  • 22.00Lei

Disponibilitate: Stoc epuizat


Autor R. V. Deutsch
An publicare 1970
Editura Didactica si Pedagogica
Limba romana
Numar pagini 456
Stare foarte buna