Vezi cos Comanda
Stoc epuizat Fizica tehnica Vol.I+II

Cartea Fizica tehnica Vol.I+II este un manual pentru scolile profesionale. Volumul I,  din sumar: Notiuni introductive, Cinematica, Dinamica, Frecarea, Statica, Mecanica fluidelor, Energia mecanica, Oscilatii si unde mecanice. Volum II, din sumar: Fizica moleculara si caldura, Dilatarea termica a corpurilor, Calorimetrie, Teoria cinetico-moleculara a materiei, Producerea si transmiterea caldurii, Schimbarea starii de agregare a corpurilor, Caldura si lucrul mecanic, Motoare termice, Optica, Optica geometrica, Electromagnetism, Electrocinetica, Magnetostatica si electrodinamica, Notiuni de fizica atomica.

Coletele se expediaza in termen de 24 de ore de la efectuarea comenzii!

Livrarea comenzilor se face prin intermediul postei romane sau al curieratului rapid.

Pentru livrarile cu posta romana taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit cu posta romana. Timpul de livrare este de 2-5 zile din momentul efectuarii expedierii.
Pentru livrarile prin intermediul curieratului rapid, taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit prin intermediul curierului rapid. Timpul de livrare este de 1-3 zile din momentul efectuarii expedierii
 
Comenzile in afara tarii au taxe postale diferite, deoarece variaza in functie de tara de destinatie si greutatea coletului. Comanda minima pentru livrarile in afara tarii este de 100 lei. Pentru astfel de comenzi veti fi contactati de catre operatorii nostri si informati asupra modalitatii de plata.

Fizica tehnica Vol.I+II

  • 45.00Lei

Disponibilitate: Stoc epuizat


Autor N. Hangea. D. Botezat. si A. Vasilescu. E. Rogai
An publicare 1962
Editura de Stat Didactica si Pedagogica
Limba romana
Numar pagini 253, 312
Stare foarte buna