Vezi cos Comanda
Stoc epuizat Fizica Vol.I (David Halliday)
Fizica (David Halliday), o lucrare tradusa in limba romana de A. Hristev Din sumarul cartii: Statica fluidelor, Entropia si al doilea principiu al termodinamicii, Drumul liber mediu, Miscarea browniana, Ciclul Carnot, Masurarea, Miscarea unidimensionala, Dinamica fluidelor, Miscarea intr-un plan, Dinamica punctului material, Echilibrul corpurilor rigide, Echipartitia energiei, Gazul ideal.
Coletele se expediaza in termen de 24 de ore de la efectuarea comenzii!

Livrarea comenzilor se face prin intermediul postei romane sau al curieratului rapid.

Pentru livrarile cu posta romana taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit cu posta romana. Timpul de livrare este de 2-5 zile din momentul efectuarii expedierii.
Pentru livrarile prin intermediul curieratului rapid, taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit prin intermediul curierului rapid. Timpul de livrare este de 1-3 zile din momentul efectuarii expedierii
 
Comenzile in afara tarii au taxe postale diferite, deoarece variaza in functie de tara de destinatie si greutatea coletului. Comanda minima pentru livrarile in afara tarii este de 100 lei. Pentru astfel de comenzi veti fi contactati de catre operatorii nostri si informati asupra modalitatii de plata.

Fizica Vol.I (David Halliday)

  • 99.00Lei

Disponibilitate: Stoc epuizat


Autor David Halliday
An publicare 1975
Editura Didactica si Pedagogica
Limba romana
Numar pagini 718
Stare buna