Vezi cos Comanda
Stoc epuizat In lumea miscarilor mecanice

In lumea miscarilor mecanice, o carte de L. M. Atanasiu, in colectia Stiinta Invinge. Din cuprins: Scurta vizita in sistemul solar, Patru curbe cosmice, Care este viteza rotii?, Cum se misca locomotiva, Urcus si coboras, Stafeta umbrelor, Ce este acceleratia?, Twain si ghiuleaua, O experienta imaginara.

Coletele se expediaza in termen de 24 de ore de la efectuarea comenzii!

Livrarea comenzilor se face prin intermediul postei romane sau al curieratului rapid.

Pentru livrarile cu posta romana taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit cu posta romana. Timpul de livrare este de 2-5 zile din momentul efectuarii expedierii.
Pentru livrarile prin intermediul curieratului rapid, taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit prin intermediul curierului rapid. Timpul de livrare este de 1-3 zile din momentul efectuarii expedierii
 
Comenzile in afara tarii au taxe postale diferite, deoarece variaza in functie de tara de destinatie si greutatea coletului. Comanda minima pentru livrarile in afara tarii este de 100 lei. Pentru astfel de comenzi veti fi contactati de catre operatorii nostri si informati asupra modalitatii de plata.

In lumea miscarilor mecanice

  • 18.00Lei

Disponibilitate: Stoc epuizat


Autor L. M. Atanasiu
An publicare 1960
Colectie Stiinta Invinge
Editura Tineretului
Limba romana
Numar pagini 218
Stare foarte buna