Vezi cos Comanda
Stoc epuizat Lumea stranie nu poate fi ocolita
Cartea lui Daniil S. Danin, Lumea stranie nu poate fi ocolita, seamana oarecum cu jurnalul calatorului imaginar, care a fost in uimitoarea ara a pariculelor elementare ale materiei, unde i s-a infatisat o lume stranie, o lume de idei si reprezentari neasteptate, lumea fizicii veacului nostru. Danin povesteste ce a vazut in aceasta lume, pentru cei care nu au avut inca ocazia sa ii strabata drumurile. Lucrarea, o carte stiintifica-literara despre fizica si fizicieni, tradusa in limba romana de Dumitru Neagu.
Coletele se expediaza in termen de 24 de ore de la efectuarea comenzii!

Livrarea comenzilor se face prin intermediul postei romane sau al curieratului rapid.

Pentru livrarile cu posta romana taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit cu posta romana. Timpul de livrare este de 2-5 zile din momentul efectuarii expedierii.
Pentru livrarile prin intermediul curieratului rapid, taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit prin intermediul curierului rapid. Timpul de livrare este de 1-3 zile din momentul efectuarii expedierii
 
Comenzile in afara tarii au taxe postale diferite, deoarece variaza in functie de tara de destinatie si greutatea coletului. Comanda minima pentru livrarile in afara tarii este de 100 lei. Pentru astfel de comenzi veti fi contactati de catre operatorii nostri si informati asupra modalitatii de plata.

Lumea stranie nu poate fi ocolita

  • 31.00Lei

Disponibilitate: Stoc epuizat


Autor Daniil S. Danin
An publicare 1967
Editura Stiintifica
Limba romana
Numar pagini 420
Stare foarte buna