Vezi cos Comanda
Stoc epuizat Magnetismul (M. Rosenberg)
Magnetismul (M. Rosenberg) este o carte care face parte din colectia Enciclopedia de Buzunar si contine planse in afara textului. Magnetismul este in prezent un vast domeniu al cunoasterii umane asupra unui tip specific de proprietati fizice, care se manifesta pe toate reptele de organizare structurlala a materiei. Din sumar: Fluidele magnetice, Magnetismul de la Tales din Milet pana la M. Faraday, Magnetismul atomic, Diamagnetism si paramagnetism, Formele ordonate de magnetism, Domeniile magnetice si procesul de magnetizare, Memoria magnetica.
Coletele se expediaza in termen de 24 de ore de la efectuarea comenzii!

Livrarea comenzilor se face prin intermediul postei romane sau al curieratului rapid.

Pentru livrarile cu posta romana taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit cu posta romana. Timpul de livrare este de 2-5 zile din momentul efectuarii expedierii.
Pentru livrarile prin intermediul curieratului rapid, taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit prin intermediul curierului rapid. Timpul de livrare este de 1-3 zile din momentul efectuarii expedierii
 
Comenzile in afara tarii au taxe postale diferite, deoarece variaza in functie de tara de destinatie si greutatea coletului. Comanda minima pentru livrarile in afara tarii este de 100 lei. Pentru astfel de comenzi veti fi contactati de catre operatorii nostri si informati asupra modalitatii de plata.

Magnetismul (M. Rosenberg)

  • 29.00Lei

Disponibilitate: Stoc epuizat


Autor M. Rosenberg
An publicare 1967
Colectie Enciclopedia de Buzunar
Editura Stiintifica
Limba romana
Numar pagini 246
Stare foarte buna