Vezi cos Comanda
Stoc epuizat Omul in prezenta vibratiilor

Omul in prezenta vibratiilor, o carte scrisa de Aurelian Stan, colectia Orizonturi. Din cuprins: Oscilatii si vibratii, Ceva despre rezonanta, Autooscilatii, Ciocane sonice, Cand Pamantul se zguduie, O nava a pornit in Cosmos, Oscilatii de relaxare, Poduri care se prabusesc, Si avionul vibreaza.

Coletele se expediaza in termen de 24 de ore de la efectuarea comenzii!

Livrarea comenzilor se face prin intermediul postei romane sau al curieratului rapid.

Pentru livrarile cu posta romana taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit cu posta romana. Timpul de livrare este de 2-5 zile din momentul efectuarii expedierii.
Pentru livrarile prin intermediul curieratului rapid, taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit prin intermediul curierului rapid. Timpul de livrare este de 1-3 zile din momentul efectuarii expedierii
 
Comenzile in afara tarii au taxe postale diferite, deoarece variaza in functie de tara de destinatie si greutatea coletului. Comanda minima pentru livrarile in afara tarii este de 100 lei. Pentru astfel de comenzi veti fi contactati de catre operatorii nostri si informati asupra modalitatii de plata.

Omul in prezenta vibratiilor

  • 12.00Lei

Disponibilitate: Stoc epuizat


Autor Aurelian Stan
An publicare 1966
Colectie Orizonturi
Editura Stiintifica
Limba romana
Numar pagini 86
Stare foarte buna