Vezi cos Comanda
Stoc epuizat Physique magnetique Tome I+II

Traite experimental de magnetisme Tome I+II Physique magnetique, un livre par H. Durville, avec un portrait de l'auteur et beaucoup des figures dans le texte. Un cours professe a l'ecole pratique de Magnetisme de Massage. Du sommaire: Historique de la polarite, Magnetisme humain, La polarite dans la nature, Magnetisme de la Terre, Polarite secondaire, Eectricite dynamique, Magnetisme de la Chaleur, Magnetisme de la Lumiere, Magnetisme du Mouvement, Magnetisme du Son, Magnetisme des Actions chimiques, Magnetisme des Odeurs, Magnetisme des Animaux, Magnetisme des Vegetaux, Magnetisme des Mineraux, Les Courants magnetiques du corps main, Lumiere magnetique.

Coletele se expediaza in termen de 24 de ore de la efectuarea comenzii!

Livrarea comenzilor se face prin intermediul postei romane sau al curieratului rapid.

Pentru livrarile cu posta romana taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit cu posta romana. Timpul de livrare este de 2-5 zile din momentul efectuarii expedierii.
Pentru livrarile prin intermediul curieratului rapid, taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit prin intermediul curierului rapid. Timpul de livrare este de 1-3 zile din momentul efectuarii expedierii
 
Comenzile in afara tarii au taxe postale diferite, deoarece variaza in functie de tara de destinatie si greutatea coletului. Comanda minima pentru livrarile in afara tarii este de 100 lei. Pentru astfel de comenzi veti fi contactati de catre operatorii nostri si informati asupra modalitatii de plata.

Physique magnetique Tome I+II

  • 95.00Lei

Disponibilitate: Stoc epuizat


Autor H. Durville
An publicare 1895
Editura Librairie du Magnetisme
Limba franceza
Numar pagini 322, 360
Stare foarte buna