Vezi cos Comanda
Stoc epuizat Problemes de physique a l'usage des classes superieures
Du sommaire du livre Problemes de physique a l'usage des classes superieures, ecrit par V. P. Demkovitch: Dispersion de la lumiere, Oscilations et ondes electromagnetiques, Lois de Newton, Attraction universelle, Proprietes des liquides, Courant alternatif, Structure de l'atome, Energie atomique, Travail et energie, Mouvement curviligne, Chaleur et travail.
Coletele se expediaza in termen de 24 de ore de la efectuarea comenzii!

Livrarea comenzilor se face prin intermediul postei romane sau al curieratului rapid.

Pentru livrarile cu posta romana taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit cu posta romana. Timpul de livrare este de 2-5 zile din momentul efectuarii expedierii.
Pentru livrarile prin intermediul curieratului rapid, taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit prin intermediul curierului rapid. Timpul de livrare este de 1-3 zile din momentul efectuarii expedierii
 
Comenzile in afara tarii au taxe postale diferite, deoarece variaza in functie de tara de destinatie si greutatea coletului. Comanda minima pentru livrarile in afara tarii este de 100 lei. Pentru astfel de comenzi veti fi contactati de catre operatorii nostri si informati asupra modalitatii de plata.

Problemes de physique a l'usage des classes superieures

  • 27.00Lei

Disponibilitate: Stoc epuizat


Autor V. P. Demkovitch
An publicare 1967
Editura Prosvesenije
Limba franceza
Numar pagini 262
Stare foarte buna