Vezi cos Comanda
Stoc epuizat Informatica. Manual pentru clasa a X-a (filiera teoretica)
Informatica. Manual pentru clasa a X-a (filiera teoretica) este o lucrare elaborata de Emanuela Cerchez, Marinel Serban. Profilul matematica-informatica, un manual elaborat in conformitate cu programa actuala. Elementele de limbaje de programare, structuri de date si tehnici de programare sunt prezentate utilizind limbajul Pascal si facilitatile mediului Borland Pascal 7.0. Cartea este structurata pe trei niveluri a caror diferentiere este realizata si in ceea ce priveste continuturile, dar in mod special in ce priveste numarul si dificultatea aplicatiilor propuse ca model sau spre rezolvare.
Coletele se expediaza in termen de 24 de ore de la efectuarea comenzii!

Livrarea comenzilor se face prin intermediul postei romane sau al curieratului rapid.

Pentru livrarile cu posta romana taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit cu posta romana. Timpul de livrare este de 2-5 zile din momentul efectuarii expedierii.
Pentru livrarile prin intermediul curieratului rapid, taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit prin intermediul curierului rapid. Timpul de livrare este de 1-3 zile din momentul efectuarii expedierii
 
Comenzile in afara tarii au taxe postale diferite, deoarece variaza in functie de tara de destinatie si greutatea coletului. Comanda minima pentru livrarile in afara tarii este de 100 lei. Pentru astfel de comenzi veti fi contactati de catre operatorii nostri si informati asupra modalitatii de plata.

Informatica. Manual pentru clasa a X-a (filiera teoretica)

  • 29.00Lei

Disponibilitate: Stoc epuizat


Autor Emanuela Cerchez Marinel Serban
An publicare 2000
Editura Polirom
Limba romana
Numar pagini 193
Stare foarte buna