Vezi cos Comanda
Stoc epuizat Simpozionul National Comunicare 2000
Simpozionul National Comunicare 2000, din cuprins: Lexicul verbal caracteristc vorbirii indirecte, Un model dinamic al conversatiei, Eficienta in comunicarea interpersonala, Traducerea din si spre limba franceza, Evolutia lexicului argotic in sec.XIX-XX, Arta comunicarii si imaginea interna, Hamlet - comunicarea franta ca exercitiu tragic, Listening in business setting, Comunicarea academica - cursul magistral.
Coletele se expediaza in termen de 24 de ore de la efectuarea comenzii!

Livrarea comenzilor se face prin intermediul postei romane sau al curieratului rapid.

Pentru livrarile cu posta romana taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit cu posta romana. Timpul de livrare este de 2-5 zile din momentul efectuarii expedierii.
Pentru livrarile prin intermediul curieratului rapid, taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit prin intermediul curierului rapid. Timpul de livrare este de 1-3 zile din momentul efectuarii expedierii
 
Comenzile in afara tarii au taxe postale diferite, deoarece variaza in functie de tara de destinatie si greutatea coletului. Comanda minima pentru livrarile in afara tarii este de 100 lei. Pentru astfel de comenzi veti fi contactati de catre operatorii nostri si informati asupra modalitatii de plata.

Simpozionul National Comunicare 2000

  • 27.00Lei

Disponibilitate: Stoc epuizat


An publicare 2000
Editura Augusta
Limba engleza/franceza/romana
Numar pagini 340
Stare foarte buna