Vezi cos Comanda
Stoc epuizat Ceasul daruirii
Ceasul daruirii este o piesa in trei acte scrisa de dramaturgul egiptean Es-Said Farag. O traducere in limba romana de Aurel Turbaceanu si Gheorghe Tarlescu. Intamplarile din piesa de fata se desfasoara in trei locuri din cartierul Es-Sabath din Cairo, in perioada 1951-1952.
Coletele se expediaza in termen de 24 de ore de la efectuarea comenzii!

Livrarea comenzilor se face prin intermediul postei romane sau al curieratului rapid.

Pentru livrarile cu posta romana taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit cu posta romana. Timpul de livrare este de 2-5 zile din momentul efectuarii expedierii.
Pentru livrarile prin intermediul curieratului rapid, taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit prin intermediul curierului rapid. Timpul de livrare este de 1-3 zile din momentul efectuarii expedierii
 
Comenzile in afara tarii au taxe postale diferite, deoarece variaza in functie de tara de destinatie si greutatea coletului. Comanda minima pentru livrarile in afara tarii este de 100 lei. Pentru astfel de comenzi veti fi contactati de catre operatorii nostri si informati asupra modalitatii de plata.

Ceasul daruirii

  • 12.00Lei

Disponibilitate: Stoc epuizat


Autor Es-Said Farag
An publicare 1981
Editura Eminescu
Limba romana
Numar pagini 110
Stare foarte buna