Vezi cos Comanda
Stoc epuizat Dramaturgie romaneasca Vol.II
Cartea Dramaturgie romaneasca Vol.II - 1918-1944 - face parte din colectia Lyceum si ii contine pe V. I. Popa - Take, Ianke si Cadar, T. Musatescu - Titanic vals, Gh. Ciprian - Omul cu martoaga, Al. Kiritescu - Gaitele. Premiera piesei Take, Ianke si Cadar a avut loc in anul 1932 la Teatrul Maria Ventura. Aceasta este o comedie devenita clasica, ce apartine literaturii interbelice si care aduce in scena o tema de mare actualitate: relatiile inter-etnice dintre un roman, un evreu si un turc.
Coletele se expediaza in termen de 24 de ore de la efectuarea comenzii!

Livrarea comenzilor se face prin intermediul postei romane sau al curieratului rapid.

Pentru livrarile cu posta romana taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit cu posta romana. Timpul de livrare este de 2-5 zile din momentul efectuarii expedierii.
Pentru livrarile prin intermediul curieratului rapid, taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit prin intermediul curierului rapid. Timpul de livrare este de 1-3 zile din momentul efectuarii expedierii
 
Comenzile in afara tarii au taxe postale diferite, deoarece variaza in functie de tara de destinatie si greutatea coletului. Comanda minima pentru livrarile in afara tarii este de 100 lei. Pentru astfel de comenzi veti fi contactati de catre operatorii nostri si informati asupra modalitatii de plata.

Dramaturgie romaneasca Vol.II

  • 15.00Lei

Disponibilitate: Stoc epuizat


An publicare 1969
Colectie Lyceum
Editura Tineretului
Limba romana
Numar pagini 374
Stare buna