Vezi cos Comanda
Stoc epuizat Eulenspiegel oder Schabernack uber Schabernack
Johann Nestroy: Eulenspiegel oder Schabernack ueber Schabernack. Posse mit Gesang in vier Akten die am 22 April 1835 zum Vorteile des Komikers Johann Nestroy im Theater an der Wien Premiere hatte. Musik von Adolf Mueller, durchgesehen und herausgegeben von Carl Friedrich Wittmann. Atentie, carte nu are coperta fata/verso si necesita lipire!
Coletele se expediaza in termen de 24 de ore de la efectuarea comenzii!

Livrarea comenzilor se face prin intermediul postei romane sau al curieratului rapid.

Pentru livrarile cu posta romana taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit cu posta romana. Timpul de livrare este de 2-5 zile din momentul efectuarii expedierii.
Pentru livrarile prin intermediul curieratului rapid, taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit prin intermediul curierului rapid. Timpul de livrare este de 1-3 zile din momentul efectuarii expedierii
 
Comenzile in afara tarii au taxe postale diferite, deoarece variaza in functie de tara de destinatie si greutatea coletului. Comanda minima pentru livrarile in afara tarii este de 100 lei. Pentru astfel de comenzi veti fi contactati de catre operatorii nostri si informati asupra modalitatii de plata.

Eulenspiegel oder Schabernack uber Schabernack

  • 15.00Lei

Disponibilitate: Stoc epuizat


Autor Johann Nestroy
Colectie B.P.T.
Editura Philipp Reclam
Limba germana
Numar pagini 72
Stare satisfacatoare