Vezi cos Comanda
Stoc epuizat Gijsbrecht van Aemstel
Gijsbreght van Aemstel, de Joost van den Vondel, o traducere din limba olandeza, prefata si note de H. R. Radian. Tragedia de fata este scrisa in alexandrini. Alexandrinul olandez este un vers iambic de 12/13 silabe, autorul respectand si regula clasica a alternarii permanente a rimelor masculine si feminine de la inceputul pana la sfarsitul fiecarui act - cu o singura exceptie, intre versurile 285-286 si 287-288, unde se presupune ca s-a suprimat un pasaj.
Coletele se expediaza in termen de 24 de ore de la efectuarea comenzii!

Livrarea comenzilor se face prin intermediul postei romane sau al curieratului rapid.

Pentru livrarile cu posta romana taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit cu posta romana. Timpul de livrare este de 2-5 zile din momentul efectuarii expedierii.
Pentru livrarile prin intermediul curieratului rapid, taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit prin intermediul curierului rapid. Timpul de livrare este de 1-3 zile din momentul efectuarii expedierii
 
Comenzile in afara tarii au taxe postale diferite, deoarece variaza in functie de tara de destinatie si greutatea coletului. Comanda minima pentru livrarile in afara tarii este de 100 lei. Pentru astfel de comenzi veti fi contactati de catre operatorii nostri si informati asupra modalitatii de plata.

Gijsbrecht van Aemstel

  • 19.00Lei

Disponibilitate: Stoc epuizat


Autor Joost van den Vondel
An publicare 1980
Editura Univers
Limba romana
Numar pagini 113
Stare foarte buna