Vezi cos Comanda
Stoc epuizat Inainte de revarsatul zorilor
Inainte de revarsatul zorilor este o drama intr-un act, scrisa de Doru Motoc - colectia Festivalul National Cantarea Romaniei. Personaje: Cristian Padureanu, Liana, Nea Matei, Cristescu, Lepadatu, Colonelul Schultz, Doamna Tegean, Reli Tegean si altii. Actiunea se petrece in august 1944, undeva in provincie.
Coletele se expediaza in termen de 24 de ore de la efectuarea comenzii!

Livrarea comenzilor se face prin intermediul postei romane sau al curieratului rapid.

Pentru livrarile cu posta romana taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit cu posta romana. Timpul de livrare este de 2-5 zile din momentul efectuarii expedierii.
Pentru livrarile prin intermediul curieratului rapid, taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit prin intermediul curierului rapid. Timpul de livrare este de 1-3 zile din momentul efectuarii expedierii
 
Comenzile in afara tarii au taxe postale diferite, deoarece variaza in functie de tara de destinatie si greutatea coletului. Comanda minima pentru livrarile in afara tarii este de 100 lei. Pentru astfel de comenzi veti fi contactati de catre operatorii nostri si informati asupra modalitatii de plata.

Inainte de revarsatul zorilor

  • 6.00Lei

Disponibilitate: Stoc epuizat


Autor Doru Motoc
An publicare 1977
Editura Eminescu
Limba romana
Numar pagini 32
Stare foarte buna