Vezi cos Comanda
Stoc epuizat Le Barbier de Seville. Marthe

Le Barbier de Seville. Marthe, volume coligate! Le Barbier de Seville, opera comique en deux ated, musique de Rossini. Marthe,opera semi-seria en quatre actes, paroles de M. Friederick et musique de M. F. de Flotow - represente au Theatre Italien de Paris, le 9 Fevrier 1858.

Coletele se expediaza in termen de 24 de ore de la efectuarea comenzii!

Livrarea comenzilor se face prin intermediul postei romane sau al curieratului rapid.

Pentru livrarile cu posta romana taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit cu posta romana. Timpul de livrare este de 2-5 zile din momentul efectuarii expedierii.
Pentru livrarile prin intermediul curieratului rapid, taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit prin intermediul curierului rapid. Timpul de livrare este de 1-3 zile din momentul efectuarii expedierii
 
Comenzile in afara tarii au taxe postale diferite, deoarece variaza in functie de tara de destinatie si greutatea coletului. Comanda minima pentru livrarile in afara tarii este de 100 lei. Pentru astfel de comenzi veti fi contactati de catre operatorii nostri si informati asupra modalitatii de plata.

Le Barbier de Seville. Marthe

  • 180.00Lei

Disponibilitate: Stoc epuizat


Autor Rossini M. Friederick M. F. de Flotow
An publicare 1865
Editura Chez les editeurs
Limba franceza
Numar pagini 89, 87
Stare foarte buna